Forhandler log-in
Fri fragt ved køb over 699:-
2-4 dagars leverans
Klarna betaling

Favorites

Trofé

Svensk Design i Borås

Trofé er et privat foretagende med hovedkontor i Borås. Vi sælger og markedsfører undertøj, badetøj, nattøj og lettere damekonfektion. Alt designarbejde og produktudvikling foregår i Sverige og vi sælger gennem et bredt net af forhandlere primært i Norden. Vi henvender os til kvinden midt i livet med krav om pasform og kvalitet. Vi er nok mest kendt for vort undertøj hvor vi har mange loyale kunder som har fundet deres favoritter. Nutidens perfekt siddende Bh er et resultat af over 50 års udviklingsarbejde – med kvinden i fokus.

Kvalitet og perfekt pasform til rimelig pris

Netop pasformen er vi ekstra stolte af, og ikke bare på vore Bh. Vi tænker kvalitet til rimelig pris fra ide og materialevalg til det færdige produkt i alle vore kollektioner. Vi skaber klassiske feminine produkter som henholdsvis skjuler og fremhæver og som holder i  flere sæsoner. Med vore kollektioner er Trofé kvindens trofaste følger døgnet rundt – fra morgenkåben tidligt på dagen, til klassiske og bekvemme toppe og bukser som fungerer lige så godt på kontoret som til grillfesten. Fra hjemmedragten om aftenen til den bekvemme natkjole og pyjamas om natten. Under alt dette findes vores undertøj, som ikke bare er smukke og bekvemme men også funktionelle. I vort sortiment indgår både shaping produkter, protese Bh, amme Bh, sports Bh samt smukke Bh som bliver usynlige under tynde bluser eller festlige Bh med aftagelige stropper til den flotte aftenkjole. 

Du finder nærmeste butik her.

Contact

+46 (0)33 20 54 48
kundtjanst@trofe.se
Sjumilagatan 2, 50742 Borås

Follow us

Trofé sælger undertøj, badetøj, nattøj samt lettere damekonfektion. Vi henvender os til kvinden midt i livet med sans for pasform og kvalitet. Alt designarbejde og produktudvikling foregår i Sverige.